5 توصیه ارزشمند برای ساخت ریمیکس بهتر
آهنگ های زیادی ریمیکس می شوند و فقط آنهایی بازخورد خوبی از طرف مردم خواهند گرفت که اصولی ، حرفه ای و جذاب تر از آهنگ اصلی باشند. شما چه یک دی جی باشید چه فردی باشید که هیچ اطلاعاتی از مبحث ریمیکس کردن یک آهنگ نداشته باشید این مقاله به شما کمک می کند تا بتوانید اطلاعات مفیدی در این رابطه کسب کنید. در اینجا 5 توصیه ارزشمند برای ساخت ریمیکس را مورد بررسی قرار می دهیم.
ریمیکس چیست؟
اگر بخواهیم به زبان خیلی ساده ریمیکس یک آهنگ را توضیح دهیم باید بگوییم که ریمیکس کردن یک آهنگ یعنی تغییراتی در آن ایجاد یا به آن موزیک اضافه کنیم که باعث جذابیت بیشتر موسیقی شما شود. مثلا اگر یک آهنگ ریتم آرامی دارد شما به واسطه تکنیک ریمیکس کردن می توانید ریتم آن را سریع تر کنید یا صداهایی به آن آهنگ اضافه کنید که آن را پرانرژی تر کند. حتی آهنگ های قدیمی زیادی هستند که به دلیل قدیمی بودن از ریتم های خیلی ساده استفاده می کنند و شما به واسطه تکنیک ریمیکس کردن آهنگ می توانید روح تازه ای به آنها اضافه کنید. اگر میخواهید با بهترین برنامه ریمیکس آشنا شوید کلیک کنید.
برای ریمیکس کردن از چه ابزاری استفاده می شود؟
ریمیکس کردن به دو صورت اجرای زنده و ضبط شده انجام می شود که در نتیجه آنها تفاوت خاصی وجود ندارد. در اجرای زنده شخصی که دستگاه دیجی دارد می تواند به واسطه تکنیک هایی که وجود دارد ریتم آهنگ مورد نظر را از طریق دستگاه دی جی سریع تر یا کند تر کند و یا از افکت های پیشفرض دستگاه استفاده کند تا آهنگ مورد نظر حال و هوای جدیدتری پیدا کند.
در حالت دوم شما برای ریمیکس کردن نیاز به دستگاه دی جی ندارید و فقط با استفاده از لپ تاپ یا کامپیوتر می توانید هر آهنگی را ریمیکس کنید. فقط کافی است که از نرم افزارهای آهنگسازی مثل اف ال استودیو یا کیوبیس و … برای اینکار استفاده کنید.
انواع ریمیکس
ریمیکس هم مثل سبک های موسیقی سبک های مختلفی دارد. مثلا ریمیکس های مستقل ، ازجمله ریمیکس هایی است که شما به عنوان یک سازنده می توانید آن را بسازید. یعنی شما کافیه که آهنگ بی کلام را داشته باشید و به صورت اختصاصی ریتم های جدیدی به آن اضافه کنید یا سرعت آن موزیک را بیشتر یا کمتر کنید. حالت بعدی ریمیکس هایی است که مثلا در تلگرام یا سایت های موزیک می شنوید که چند آهنگ در کنار هم دیگر قرار میگیرد و ریتم آنها جذاب تر می شود که به آن در ایران ساخت پادکست گفته می شود.
حالت بعدی که طرفداران زیادی دارد ریمیکس رپی می باشد که روی یک آهنگ بی کلام ، رپرهای مختلفی که تا الان همکاری با هم نداشته اند را ریمیکس می کنند به طوری که ممکن است شنونده یا مخاطب تشخیص ندهد که دقیقا ریمیکس انجام شده است و این موضوع کار بسیار شگفت انگیزی محسوب می شود و بهترین حالت روشی است که شما پروژه اصلی موسیقی را از خواننده یا تهیه کننده آن موسیقی دریافت کنید و یک ریمیکس مستقل بسازید. البته تکنیک هایی هست که شما به واسطه آن می توانید صدای خواننده را به صورت خام داشته باشید.
راه های کسب درآمد از ریمیکس کردن چیست؟
تصور کنید که شما یک آهنگ فوق العاده را در هر سبکی که به آن علاقه دارید ریمیکس کرده اید . در قدم اول برای اینکه برند شخصی بهتری داشته باشید باید تبلیغات کنید و موزیک مورد نظرتان را در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام یا سایت های موزیک به اشتراک بگذارید تا مخاطب بیشتری پیدا کنید. اگر کیفیت ریمیکس های شما به صورتی باشد که علاقه مندان به موزیک ارتباط بیشتری با آن برقرار کنند شما می توانید در مراسمات آنها مثل مراسم عروسی یا تولد اجراهایی داشته باشید و از آن کسب درآمد کنید.
یا مثلا در کافه های مختلف شهرتان اجرا داشته باشید که افراد معروف و حتی افرادی که فقط در شهرشان آنها را می شناسند درآمدهای خیلی خوبی را تجربه می کنند. در حال حاضر خیلی از رستوران ها یا کافه ها برای جذب مشتری بیشتر از موسیقی زنده یا دی جی ها استفاده می کنند.
توصیه ارزشمند برای ساخت ریمیکس بهتر
در این بخش می خواهیم 5 توصیه ارزشمند برای ساخت ریمیکس بهتر و بهترین روش ریمیکس آهنگ را به شما بگوییم پس در ادامه با ما همراه باشید.
آهنگ هایی که تازه معروف شده اند را ریمیکس کنید
یکی از پرطرفدارترین کارهایی که به عنوان شخصی که پروژه ای را ریمیکس می کند می توانید انجام دهید این است که آهنگ هایی که در سبک های مختلف موسیقی مثل رپ و پاپ که جز پرطرفدارترین سبک های موسیقی در ایران هستند را ریمیکس کنید و فضای آنها را جذاب تر کنید. اینکار باعث می شود که در کنار اینکه آهنگ مورد نظر معروف شده ، آهنگ های ریمیکس شده شما هم معروف شود و حتی بازخورد بیشتری از آهنگ اصلی داشته باشد. اگر میخواهید خودتان آموزش ریمیکس ببینید روی لینک آّبی رنگ کلیک کنید.
حتما از تگ ریمیکس استفاده کنید
تگ ریمیکس همان اسم شماست که روی آهنگ گذاشته می شود که مخاطب متوجه سازنده ریمیکس شود و وقتی به مرور روی آهنگ های مختلف تگ ریمیکس شما را بشنود قطعا روی برندینگ یا شهرت شما به عنوان شخصی که ریمیکس می کند تاثیر دارد. پس فراموش نکنید که به عنوان شخصی که ریمیکس میکنید قبل از هرکاری تگ ریمیکس منحصر به فرد خود را بسازید. در ضمن اگر نمیدانید چگونه ریمیکس بسازید روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
آهنگ های قدیمی را ریمیکس کنید
آهنگ های قدیمی یا همان نوستالژی دقیقا همان آهنگ هایی هستند که همه ما کم یا زیاد با آنها خاطره داریم و شما با استفاده از ریمیکس آهنگ های قدیمی میتوانید خاطرات خیلی از ایرانی ها را زنده نگهدارید و این موضوع باعث بیشتر دیده شدن کارهای شما می شود. پس این نوع از ریمیکس ها را حتما در آرشیو خود داشته باشید چون طرفداران بسیار زیادی بین تمامی سنین دارد و این می تواند باعث شهرت بیشتر شما شود.
ریمیکس را با صدای خواننده شروع کنید
همانطور که می دانید سرعت پیشرفت و تکنولوژی باعث شده که اکثر افراد جامعه دیگر مثل سابق حوصله نداشته باشند و اکثر افراد می خواهند که در کمترین زمان ممکن بیشترین نتیجه را بگیرند. پس بهتر است طوری ریمیکس کنید که شنونده در کمترین زمان متوجه تفاوت ریمیکس شما شود. یکی از تکنیک ها این است که در همان ابتدا از صدای خواننده استفاده کنید که باعث جلب توجه بیشتر مخاطبان می شود.
از نرم افزارهای پیشرفته تر برای ریمیکس استفاده کنید
برای ریمیکس یا تنظیم موسیقی نرم افزارهای زیادی وجود دارد ولی یکی از بهترین آنها اف ال استودیو می باشد. یکی از دلایل آن محیط کاربر پسند و امکاناتی است که برای ریتم سازی، اضافه کردن صداهای جدید و هماهنگی بین آهنگ های شما ایجاد می کند. مثلا شما با استفاده از اف ال استودیو می توانید کارهایی که در دیگر نرم افزارها انجام نمی شود یا به سختی انجام می شود را با یک کلیک انجام دهید.
از سمپل های بروز برای ریمیکس استفاده کنید
سمپل آهنگسازی همان فایل های صوتی ریتم و افکت یا صدای یک ساز هستند که در اغلب پروژه های ریمیکس یا تنظیم امروزی استفاده می شوند. این فایل ها با تمامی نرم افزارهای آهنگسازی مثل ، اف ال استودیو سازگاری دارند. سمپل ها انواع مختلفی دارند ، مثلا سمپل ریتم شیش و هشت یا سمپل ریتم های مختلف از موسیقی که هم به صورت تکی هم به صورت لوپ یا تکرار شونده استفاده می شوند. استفاده از سمپل ها در ریمیکس خود را به هیچ عنوان فراموش نکنید.
نتیجه گیری
ریمیکس کردن در ایران یکی از پردرآمد ترین روش های کسب درآمد از موسیقی محسوب می شود ولی به شرطی که درست آموزش ببینید و از روش های جدید برای ریمیکس استفاده کنید. فراموش نکنید که برای انجام اصولی هر کاری نیاز به آموزش دیدن دارید. اگر نکته ای به ذهن شما می رسد که در این مقاله گفته نشده است خوشحال می شویم که نظرات خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
درباره آرمان ملک
همیشه رویای راه اندازی یک وبسایت آموزش موسیقی با کلی خلاقیت و ایده را داشتم. آن رویا امروز "بیتستان" نام دارد.
نوشته های بیشتر از آرمان ملک5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیسلاو بهتر ازپاپ ورپ هست میخواستم میکس ترکیبی بسازم کامیپوتر نداشتم اونایی که میکس رپ میزنن درآمد دارن باکارشون پولدارها رپ میکس میزنن میفروشن بعد من فقیرم دیسلاو خوبه حیف نمیشه میکس زد
چجوری باید عکس کاوردرست کنی خیلی سخته با گوشی هم نمیشه کامپیوترندارم فتوشاپ نصب کنم
سلام خسته نباشید ، خیلی ممنون از شما و سایت فوق العاده تون . دوتا سوال داشتم ، من دوره آموزش اف ال استودیو و تعدادی از مطالب داخل سایتتون رو نگاه کردم و خوشبختانه الان توی بحث تنظیم و تا حدودی در کار با میکسر مشکلی ندارم . الان قصدم اینه که با جداسازی وکال آهنگ ها از طریق سایت های قدرتمندی که معرفی کردید برم تو کار ریمیکس خواستم بدونم مطالب و نکاتی رو که در مورد میکس و مسترینگ قرار دادید کافیه یا حتما باید دوره کامل ببینم ؟( تمرکزم روی edm , ترپ و داب استپ هست )، سوال دومم اینه که چندجا دیدم درمورد میکس وکال با پروژه توضیحات کمر خم کنی نوشته بود . این مورد فقط برای وکال ضبط شده هست یا شامل وکال جدا شده هم میشه ؟ ممنون .
سلام وقت بخیر . برای ریمیکس های پیشرفته اول نیازه که تنظیم رو یاد بگیرید و بعد تکنیک های ریمیکس کردن حرفه ای رو . برای اینکار میتونید از دوره ریمیکس بیتستان و دوره تنظیم موسیقی پاپ بیتستان استفاده کنید.
لینک هاشون رو اینجا میزارم . سوال بیشتری بود از طریق شماره تلگرام سایت با ما در ارتباط باشید.
عالیبییییییییبییی