معرفی 3 تا از بهترین پلاگین دی اسر DeEsser برای میکس و مسترینگ

یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث کاهش یا حذف صداهای ناخواسته می شود پلاگین DeEsser می باشد. من در اینجا، فهرستی از بهترین پلاگین دی اسر DeEsser برای میکس و مسترینگ را معرفی خواهم کرد.
پلاگین DeEsser چیست؟
De-Esser یکی از پلاگین های میکس و مسترینگ است که برای پردازش صداست که برای کاهش یا حذف صدای ناخواسته بیش از حد استفاده می شود. Sibilance صدایی با فرکانس بالا و تیز است که هنگام تلفظ حروف خاصی مانند حرف “ش”، “ز”، “س” و … تولید می شود. پلاگین DeEsser را می توان برای کاهش این تیزی صدا استفاده کرد، این پلاگین بیشتر برای صدای خواننده (Vocal) یا مونولوگ های پادکست استفاده می شود.
انواع مختلفی از پلاگین DeEsser، هم به صورت سخت افزاری و هم به صورت نرم افزاری وجود دارد. برخی از این پلاگین ها به طور خاص برای تصحیح صدای خواننده طراحی شده اند، در حالی که برخی دیگر می توانند روی سیگنال صوتی استفاده شوند. بهترین راه برای پیدا کردن بهترین پلاگین DeEsser برای میکس و مسترینگ این است که با توجه به نیازهایتان از آنها استفاده کنید و انواع مختلف آن را آزمایش کنید و ببینید چه چیزی به نظر شما بهترین گزینه است.
چگونه از پلاگین DeEsser استفاده کنید؟
راههای مختلفی برای استفاده از پلاگین DeEsser وجود دارد. بهترین راه برای استفاده از این پلاگین بسته به شرایط متفاوت خواهد بود. با این حال، چند نکته کلی وجود دارد که به شما در شروع کار کمک می کند. ابتدا باید تشخیص دهید که کدام فرکانس باعث ایجاد مشکل شده است و بیش از حد تیز است. سپس، موارد را طوری تنظیم کنید که فقط فرکانس مورد نیاز تحت تأثیر قرار بگیرد. در مرحله بعد، میزان تاثیر گذاری آن را بسته به نیاز خود کم یا زیاد کنید و تا زمانی که از صدا راضی باشید این کار را ادامه دهید.
بهترین پلاگین DeEsser برای میکس و مسترینگ
در این بخش بهترین پلاگین دی اسر DeEsser برای میکس و مسترینگ را به شما معرفی خواهم کرد که بعضی از آنها به صورت جداگانه و مستقل ارائه شده است و برخی از آنها در قالب یک مجموعه پلاگین ارائه شده است. در ادامه با من همراه باشید.
پلاگین Fabfilter Pro-DS
اگر به دنبال راه حلی هستید که کنترل بیشتری روی صداهای ناخواسته داشته باشید و نتایج بهتری به شما بدهد، پلاگین Fabfilter Pro-DS گزینه مناسبی برای شماست. این پلاگین برای کاهش صداهای اضافی مثل حروف ، س، ش و… طراحی شده است. استفاده از پلاگین Fabfilter Pro-DS بسیار آسان است و تنظیمات پیش ساخته فوق العاده ای دارد که استفاده از آن را آسان تر می کند.
توجه داشته باشید که به طوری از این پلاگین استفاده کنید که فقط از تیزی حروفی که گفته شد جلوگیری کند و بقیه صدا را تحت تاثیر قرار ندهد. اگر این کار را به درستی انجام ندهید باعث می شود که کیفیت صدای خواننده کاهش یابد. در واقع استفاده درست از این پلاگین باعث افزایش کیفیت صدا و استفاده نادرست از آن باعث تخریب صدا می شود. برای دانلود پلاگین فب فیلتر روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
پلاگین IK Multimedia T-racks De-Esser
اگر به دنبال پلاگینی هستید که بتوانید کنترل بیشتری روی صداهای خود در پروژه موسیقی خود داشته باشید. این پلاگین یکی از تولیدات کمپانی IK Multimedia می باشد که مجموعه پلاگین بسیار معروف T-racks را تولید کرده است. این پلاگین یک گزینه عالی است. پلاگین IK Multimedia T-racks De-Esser یک گزینه عالی برای کاهش یا حذف sibilance (حروف ، “س” ، “ش” ، “ز” و …) می باشد.
استفاده از پلاگین IK Multimedia T-racks De-Esser بسیار آسان است، تنها با چند کنترل ساده می توانید آستانه فرکانسی که مدنظرتان است را کاهش دهید تا بتوانید محدوده فرکانس مورد نظر را تحت تأثیر قرار دهید. همچنین این پلاگین سازگاری مناسبی با سیستم شما دارد و مصرف CPU آن بسیار بهینه است. بنابراین دیگر نگران افزایش مصرف سی پی یو نباشید. اگر می خواهید به مجموعه پلاگین T-Racks دسترسی داشته باشید همین الان روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
پلاگین Waves R DeEsser (Renaissance DeEsser)
در مهندسی صدا، sibilance به عنوان صدای مزاحم شناخته می شود که با حروف خاصی در گفتار مطابقت دارد، مانند “س”، “ت” و “ز”. این اختلال صوتی می تواند ناشی از استفاده نامناسب میکروفون برای صدای مورد نظر شماست یا به نحوه ادا کردن حروف توسط خواننده در حین ضبط بستگی دارد. البته مقداری از آن طبیعی است ولی وقتی تاکید روی این حروف بیشتر شود قطعا تاثیر منفی روی پروژه می گذارد. پلاگین Waves DeEsser یکی از پلاگین های مجموعه پلاگین ویوز می باشد که برای کاهش sibilance در پروژه استفاده می شود.
این پلاگین دو کنترلر اصلی دارد که یکی از آنها برای کنترل حساسیت و دیگری برای کنترل میزان تاثیر گذاری آن است. در این پلاگین، گزینه Sensitivity میزان حساسیت را کنترل می کند، در حالی که Amount میزان تاثیرگذاری آن روی صدا را کنترل می کند.
پلاگین Waves DeEsser دارای ویژگی های بسیاری است که در ادامه مهمترین ویژگی آن را به شما خواهم گفت. یکی از مهمترین ویژگی های این پلاگین صفحه نمایش گرافیکی آن است که دقیقاً به شما نشان می دهد که چه فرکانس هایی تحت تأثیر قرار می گیرند و این به شما کمک می کند تا بتوانید مشکلات احتمالی صدا را برطرف کنید. اگر به دنبال دانلود پلاگین ویوز هستید همین الان روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.
نتیجه گیری
در پایان، بهترین پلاگین دی اسر DeEsser برای میکس و مسترینگ آنهایی هستند که به شما امکان می دهند تا میزان sibilance در صدای خود را با حفظ کیفیت صدا کنترل کنید. امیدواریم این لیست به شما کمک کرده باشد تا با استفاده از این پلاگین نیازهای خود برطرف کنید. اگر تجربه مشابه ای دارید و از پلاگینی استفاده می کنید که در این لیست نیامده ، می توانید در بخش نظرات تجربیات خود را بنویسید.
درباره آرمان ملک
همیشه رویای راه اندازی یک وبسایت آموزش موسیقی با کلی خلاقیت و ایده را داشتم. آن رویا امروز "بیتستان" نام دارد.
نوشته های بیشتر از آرمان ملک3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
چقد ضایس که نظر قبلی رو خودت نوشتی
خوشبختانه اون زمان گذشته که ملت گول این فریب کاری هارو بخورن
درود بر شما . بنده هر پیامی که حاوی توهین به شخصی نباشه چه انتقاد باشه چه انتقاد نباشه رو منتشر میکنم. توهین نشونه ضعف شخصیتیه ادماست و قطعا از جانب هیچ شخصی مورد تایید نیست. در هر صورت اگر احساس میکنید چیزی میتونید به بچه های سایت یا به قول خودتون مردم اضافه کنید و موثر باشید . در این مسیر پیش قدم باشید. غر زدن رو همه بلدن ولی مشکل مردم رو حل کردن کار پسندیده تریه.
افرین و دورود به شما خسته نباشید عالی هست . همین که به رایگان به هنرجویان موسیقی سرویس میدهید تا بتوانند بیشرفت داشته باشند چه از نگاه انسانی و جه الهی واقعا کاریست قابل ستایش . وقت گذاشتن ان هم بطور رایگان کار هر انسانی نیست. ان زمانی که ما نوجوان بودیم ارزو داشتیم چنین امکاناتی را داشتیم امیدوارم نسل حاضر قدر این زحمات شما عزیزان را بدانند . کمال تشکر را بنده از طرف تمام هنرجویان از شما مدیریت مهربان دارم . با سباس فراوان … شهنام روشن شاه ۲۲/۲/۱۴۰۲