راهنمای خرید ساز دهنی
بسیاری از افراد علاقه شدید نسبت به یادگیری ساز های موسیقی دارند اما هنوز تصمیمی برای انتخاب و خرید ساز نگرفته اند. در حوزه موسیقی ساز های زیادی مانند گیتار، پیانو، ویولن و …… موجود است که نوازندگان با اجرای یک قطعه موسیقی با روح و روان افراد بازی میکنند و آنقدر بر روی افراد تاثیر می گذارند که آن ساعات را با بهترین حال و فرق از تمام مشکلاتشان سپری میکنند.
همین سازها تمام مجالس شادی ما را می چرخوانند که در واقع به همین دلیل است ما همیشه حس خوبی به موسیقی داریم چون بر اساس دیدگاه خود با موسیقی خاطرات زیادی داریم که در بعضی مواقع مسیر زندگیمان را تغییر داده است. دسته ای از انسان ها هستند که به دنبال سازهای همراه می باشند، این دسته از افراد بیشتر به خرید گیتار آکوستیک می پردازند اما خرید ساز دهنی هم انتخاب خوبی برای افرادی است که به دنبال سازهای همراه می باشند.
تاریخچه ساز دهنی
ساز دهنی نام دیگری هم دارد که این نام هارمونیکا می باشد. هارمونیکا دارای قدمت زیادی می باشد و اولین انسان هایی که این ساز را ساختند و با آن به نوازندگی پرداختند چینی ها بودند که این ساز را با نام شنگ به جهان معرفی کردند بهتر است بدانید متریالی که این ساز را با آن می ساختند از چوب درخت بامبو بوده و این درخت برای ساخت این ساز دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد.
نکته جالب در مورد ساز دهنی این است که سرعت محبوب شدنش در آسیا و اروپا در کمتر از سه سال اتفاق افتاد، اما در سال 1825 بود که ساز دهنی هارمونیکا ساخته شد که نام سازنده آن ریتا بود که ساز آن دارای 10 سوراخ و دو زبانه بوده که مطابق سازدهنی امروز می باشد.
ساز دهنی چیست
ساز دهنی یا همان هارمونیکا از خانواده سازهای بادی میباشد که در اوایل قرن نوزدهم ساخته شده است، صدایی که توسط این ساز تولید میشود توسط یک زبانه است که متریال آن فلز می باشد که دلیل تولید صدا این زبانه اتصال یک طرف آن به بدنه است و طرف دیگر زبانه آزاد میباشد. این ساز در چهار مدل متنوع میباشد که میتوانید در ادامه را با ما همراه باشید تا با این چهار سازدهنی بیشتر آشنا شوید.
انواع ساز دهنی
ساز دهنی یا همان هارمونیکا در چهار دسته مختلف قرار دارد که اولین سازدهنی ترمولو می باشد این ساز دهنی برای تولید هر نت موسیقی دارای دو زبانه میباشد، نکته جالب این است که هر دو زبانه با یک دانگ کوک میشوند که با این تفاسیر یکی از زبانه ها دارای صدا زیرتر و دیگری دارای صدا بم تر میشود. اما سازدهنی دوم را میتوانید با نام سازدهنی دیاتونیک بشناسید که دارای یک زبانه می باشد که با این ساز در سبک های ( Blues, Country, Rock, Irish, Folk و Pop ) به نوازندگی می پردازند.
ساز بعدی کروماتیک نام دارد و در حالت عادی نت های ساز دهنی دیاتونیک را می نوازد اما این ساز دارای یک شستی میباشد که با فشار دادن آن نت ها نیم پرده بالا میروند. در مورد این سازدهنی بهتر است بدانید که بیشتر در سبک های پاپ، کلاسیک و جاز مورد استفاده قرار می گیرد. اما در انتها باید با سازدهنی بیس و کورک آشنا شوید، ای ساز را به صورت گروهی کار میکنند و بیشتر در سبک های پاپ و کلاسیک از این ساز استفاده می کنند.
راهنمای خرید ساز دهنی
همانطور که میدانید این ساز دارای برند های معتبری همچون ( گلدن کاپ، هوهنر، سوزوکی، ایستاپ، سیدل، فندر، واینل و …..) می باشد و شما بهتر است این برند ها را خریداری کنید، لازم به ذکر است بدانید که اگر برای خرید ساز دهنی به مراکز خرید تجهیزات موسیقی رفتید و فروشنده ساز متفرقه به شما پیشنهاد کرد اصلا آن ساز را خریداری نکنید.
پیشنهاد میشود از فروشگاه های اینترنتی معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند ساز دهنی را و هر ساز دیگری را خریداری کنید چون با این کار میتوانید یک سار اصل تهیه کنید و از سوی دیگر میتوانید زمانی که ساز خود را تحویل گرفتید مبلغ را پرداخت کنید.
درباره سعید رهبر
همیشه عاشق کسب تجربه های متفاوت بودم و با تولید محتوا در بیتستان تونستم موسیقی رو بیشتر از قبل حس کنم.
نوشته های بیشتر از سعید رهبر
دیدگاهتان را بنویسید