راهنمای خرید کارت صدا کامپیوتر + نکات کاربردی قبل از خرید
امروزه بسیاری از افراد برای خروجی خوب صدا هزینه های زیادی را متقبل می شوند. با این تفاسیر تکنولوژی به سمت و سوی کیفیت در حال حرکت است. اگر به خانه خود توجه کنید برای کیفیت بخشیدن به صدای تلویزیون از سینمای خانگی استفاده می کنید در صورتی که در گذشته تنها باند های تلویزیون خروجی صدا را تامین میکردند. یا برای ماشین شاید در نهایت دو باند را تعبیه میشد اما امروزه از آمپلی فایر ها استفاده می شود. جدا از این بحث افرادی هم هستند که کارشان مونتاژ فیلم یا صدا گذاری است و این موضوع اهمیت بیشتری برای آنها دارد. برای مثال اگر شما یک گوینده حرفه ای هستید مطمئنا برای سیستم خود نیاز به خرید کارت صدا کامپیوتر دارید.
در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید کارت صدا استودیو می توانید وارد بخش مربوطه شوید و روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید. در ادامه با مبحث خرید کارت صدا کامپیوتر با ما همراه شوید.
کارت صدا چیست
کارت صدا کیفیت خروجی و ورودی را افزایش میدهد. شما میتوانید به کارت صدایی که بر روی مادربرد کامپیوتر نصب است یک میکروفون وصل کنید و صدا را ضبط کنید، در قدم بعدی یا پیشرفته تر می توانید یک کارت صدا بر روی سیستم نصب کنید و صدا را ضبط کنید. در این حالت شما میتوانید به وضوح، تفاوت کیفیت را احساس کنید. لازم به ذکر است تمامی کارت صدا های موجود در سیستم های خانگی که بر روی مادر برد نصب هستند و به اصطلاح به آنها آنبرد می گویند و از کیفیت منحصر به فردی بر خوردار نیستند، دلیل وجود کارت صدا آنبرد فقط خروجی صدا میباشد و کیفیت صدا برای تولید کننده ملاک نیست. در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید کارت صدا می توانید همین الان وارد بخش مربوطه شوید.
انواع کارت صدا
عموما کارت صدا به دو دسته تقسیم می شود. دسته اول کارت صدا اینترنال ( Internal ) است که درون کیس نصب می شود، این نوع از کارت صدا به صورت سخت افزار میباشد و مانند تمام قطعات دیگر بر روی مادربرد نصب میگردد و بر اساس مدل و شرکت تولید کننده بر روی آن قیمت گذاری میشود اما دسته دیگر کارت صدا اکسترنال ( External ) است، برای استفاده از این نوع کارت صدا نیاز نیست آن را در داخل کیس کامپیوتر نصب کنید و میتوانید از آن توسط پورت یو اس بی که دارد استفاده کنید. البته تمامی کات صدا ها با کیفیت نیستند برای مثال کارت صدا یو اس بی که قیمت آن 20 هزار تومان است را باید با توجه به اندازه و قیمتش مقایسه شود و نباید بیشتر از آن انتظار داشت.
انواع اتصال کارت صدا
اتصالات کارت صدا به چهار دسته تقسیم می شود، اولین نوع اتصال Thunderbolt است که نسل سوم آن به تازگی وارد بازار شده است. در واقع می توان گفت که سرعت خوبی دارد و دارای تاخیر بسیار پایینی میباشد. مورد بعدی Thunderbolt 3 است که دو برابر نسل قبلی خود یعنی نوع Thunderbolt 2 سریعتر است و نکته جالب این است که 8 برابر یو اس بی 3 سرعت دارد. گزینه دوم firewire میباشد این نوع اتصال هم دارای سرعت زیادی نسبت به USB میباشد اما به دلیل کمتر استفاده شدن در کامپیوتر ها به سختی در بازار پیدا میشود و اگر خراب شود ، قطعات آن به سختی یافت میشود.
گزینه سوم USB میباشد که بیشتر برای لپ تاپ ها استفاده می شود. البته دلیل این استفاده این است کارت های صدای دیگر به سختی روی لپ تاپ ها سوار میشوند یا برخی از لپ تاپ ها چنین قابلیتی را ندارند تا کارت صدا بر روی آن ها نصب شود. گزینه آخر ار نوع اتصال PCLE نام دارد که به صورت کارت و سخت افزار است که با این تفاسیر نمیتوان از آن در لپ تاپ ها استفاده نمود. اما نکته جالب این کارت ها که مزایای آن هم محسوب میشود این است که به گونه ای طراحی شده تا بتوان با آن با سرعت بالا در استودیو ها کار کرد در واقع میتوان گفت برای استودیو ها کاربرد فراوانی دارد.
کارت صدا را چگونه خریداری کنیم
برای خرید کارت صدا کامپیوتر به برند آن توجه کنید و از برند های متفرقه استفاده نکنید، برای خرید آن میتوانید از طریق فروشگاه های اینترنتی و مراکز خرید تجهیزات موسیقی اقدام کنید. اما به طور معمول راحت ترین کار خرید اینترنتی از یک فروشگاه معتبر است که از نماد اعتماد الکترونیکی برخوردار باشد. شما در فروشگاه های اینترنتی میتوانید بین صدها کارت صدا ، طبق نیاز خود محصول مورد نظرتان را خریداری کنید اما در فروشگا های سنتی چنین تنوعی وجود ندارد و شاید نیاز باشد به چند فروشگاه بروید تا کارت صدای مد نظر خود را پیدا کنید.در ادامه با ما همراه باشید تا 30 مدل کارت صدا با ارزانترین قیمت که به صورت آنی به روزرسانی میشود را مشاهده کنید.
درباره سعید رهبر
همیشه عاشق کسب تجربه های متفاوت بودم و با تولید محتوا در بیتستان تونستم موسیقی رو بیشتر از قبل حس کنم.
نوشته های بیشتر از سعید رهبر
دیدگاهتان را بنویسید