آموزش خروجی لاین به لاین در اف ال استودیو
پس از آنکه مراحل تنظیم و آهنگسازی را انجام دادید. باید پروژه آهنگسازی خود را خروجی لاین به لاین در اف ال استودیو بگیرید. تا با اطمینان خاطر فرایند میکس و مسترینگ را انجام دهید. این نکته هم اضافه کنیم که برای اکسپورت میکس و مسترینگ با کیفیت تر شما نیاز به دانلود پلاگین آهنگسازی دارید که میتوانید از بخش مورد نظر به آن دسترسی داشته باشید. برای اینکه بتوانید به سادگی مراحل خروجی گرفتن در اف ال استودیو را فراگیرید با ما همراه باشید.
تست هوش موسیقی
تست هوش موسیقی
شماره تو وارد کن و توی تست هوش شرکت کن!
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
شروع آموزش خروجی لاین به لاین در اف ال استودیو
برای اینکار کافیست طبق آموزش میکسر در اف ال استودیو هر ساز را به لاین میکسر دلخواه معرفی کنید. سپس وارد منوی فایل شوید و از زیر منوی Export گزینه Wave را انتخاب نمایید.
نکته قابل توجه
توجه داشته باشید برای اینکه خروجی با کیفیت تری را از نظر فرکانسی تجربه کنید. برای خروجی هر ترک از فرمت صوتی Wave استفاده نمایید.
در ادامه جزییات بیشتری را از اکسپورت میکس و مسترینگ خدمتتان ارائه خواهیم کرد.
فرمت صوتی Wave 44100 16 Bit OR 24 Bit
پس از انجام راحل بالا با پنجره ای در اف ال استودیو 20 روبرو خواهید شد که ابتدا در مسیر دلخواه فولدری ایجاد کنید سپس وارد فولدر مورد نظر شوید و روی گزینه Save کلیک کنید تا با صفحه اکسپورت میکس و مسترینگ در اف ال استودیو مواجه شوید.
در این مرحله ابتدا فقط گزینه Wave را از بخش نشانه گذاری شده اول انتخاب نمایید. سپس گزینه Split Mixer Track را فعال کنید.
در نهایت روی گزینه Start کلیک نمایید تا مراحل خروجی لاین به لاین در اف ال استودیو انجام شود. توجه داشته باشید در صورت نیاز تنظیمات دیگر را ویرایش نمایید. ولی پیشنهاد ما این است که طبق همین تنظیمات پیش بروید.
کار تمام است . همانطور که مشاهده میکنید هر لاین به صورت جداگانه و با فرمت صوتی Wave در فولدری که از قبل انتخاب کرده اید ایجاد شده و فایلها آماده میکس و مسترینگ در نرم افزار آهنگسازی مورد نظرتان هستند.
باید بدانید
باید بدانید که برای گرفتن خروجی در اف ال استودیو باید افکت هرر لاین در میکسر به صورت کامل غیر فعال باشد . و هر یک از صدا ها تا جایی که امکان دارد. بدون افکت خروجی گرفته شود.
درباره آرمان ملک
همیشه رویای راه اندازی یک وبسایت آموزش موسیقی با کلی خلاقیت و ایده را داشتم. آن رویا امروز "بیتستان" نام دارد.
نوشته های بیشتر از آرمان ملک9 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام ارمان جان
چرا مدت زمان پروژه ی من مثلا۱۲۰ثانیه هست اما وقتی خروجی میگیرم ۳دقیقه و نیم بهم بیت میده.
تشکر💙💙
تنظیمات خروجی را دقیقا طبق تنظیمات خروجی که گفته شده انجام بدید.
شاید مثلا 3 دقیقه و نیم مارک شده،این دیگه به خودت بستگی داره،اونقد بگرد تا مشکلشو پیدا کنی
سلام اقای ملک واقعا اموزشتاتون کاربردی و ساده هست دستت شما درد نکنه ممنون
خواهش عزیزم . خداروشکر که رضایت دارید.
سلام آرمان جان
ممنون از مطالب کاربردی و مفیدت
محدوده خروجی چطوری مشخص میشه ؟ مثلا من خروجی میگیرم نصفش آهنگه بقیش خالی. چطوری میشه یه محدوده تعریف کرد برا خروجی؟
سلام . ممنون از توجه تون . نیاز به تعریف محدوده نیست.
آموزش خروجی گرفتن در اف ال استودیو رو توی سایت جستجو کنید.
آرمان جان لطفا راجع به این پست یه توضیح واضح تر بدین ،کسی که بخواد میکس و مستر کنه باید چجوری این فایل ها رو وارد کنه ؟
سلام عزیز . ببینید برای اینکه بتونید کاری رو میکس کنید . اگر تنظیم کننده خودتونید باید از این تکنیک در اف ال استودیو استفاده کنید تا بتونید هر لاین از پروژه اهنگسازیتون رو جداگانه اکسپورت بگیرید . و روی هر کدوم به صورت جداگانه مبحث میکس رو انجام بدید . اگر هم تنظیم کننده اثر شما نیستید باید از تنظیم کننده درخواست کنید تا لاین ها رو براتون ارسال کنه تا شما بتونید به صورت استاندارد میکس کنید.