وی اس تی تحت کانتکت Koron (کورون)

بدون شک بهترین وی اس تی و خوش صدا ترین ابزار برای سازهای ایرانی وی اس تی تحت کانتکت Koron (کورون) است . که در این پست قصد داریم این وی اس تی را در اختیار شما قرار دهیم . این وی اس تی تحت کانتکت اجرا می شود. و برای آموزش وی اس تی کانتکت وارد لینک مورد نظر شوید.

 

 

وی اس تی تحت کانتکت Koron (کورون)

کورون یک اصطلاح موسیقی سنتی ایرانی می باشد و که به نُت های ربع پرده اشاره می کند. تمایز اصلی موسیقی ایرانی با غرب ، استفاده از همین نُت هاست. این بانک صدا شامل 17000 سمپل فوق العاده و 1200 لوپ می باشد و در این بانک صدا از 10 ساز ایرانی معروف استفاده شده است. ایده اصلی ایجاد وی اس تی تحت کانتکت koron (کورون) از سیاوش مظفری می باشد که با همکاری کمپانی impactsoundworks این بانک صدای فوق العاده را تولید و در دسترس جهان قرار دادند.

  • حجم فایل : 12 گیگابایت
  • رمز فایل : www.beatestan.com
  • وی اس تی تحت کانتکت 5.5.2 به بالا
 

وی اس تی تحت کانتکت Koron (کورون)

 

وی اس تی کورون

 

 

پیش نمایش صوتی

 

 

پیش نمایش ویدیویی + ویدیو بررسی

 

 

🔒

دسترسی محدود!

برای دانلود نامحدود و مشاهده کامل این محتوا، نیاز به اشتراک دارید.
اگر از قبل اشتراک دارید، وارد شوید!

شبکه های اجتماعی ما

9 پاسخ

  1. سلام و خسته نباشید. جناب آقای مهندس آرمان ملک من وی اس تی کرون رو از سایتتون دانلود کردم تو کانتکت ادد لایبراری کردم ولی کلاً پانزده تا ساز داره پس بقیش کجاست؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید باید چیکار کنم بقیه سازها هم اضافه بشن؟ ممنون از سایت خوبتون.

  2. سلام
    من نصب کردم ولی متوجه شدم از اسلاید نت ها پشتیبانی نمی‌کنه،آیا راهی هست برای رفع این مشکل؟
    سوال دیگه اینکه آیا همه وی اس تی های کانتکت از اسلاید نت ها پشتیبانی نمی‌کنند؟‌
    با تشکر

    1. سلام . چرا پشتیبانی میکنه باید بعد از باز کردن بانک صدای مورد نظر روی علامت آچار بزنید و از تب Group Editor از بخش Mod گزینه add modulator رو بزنید و از گزینه External Source گزینه Pitchbend رو انتخاب کنید.

  3. درود
    برای مک هم قابل اجراست؟ و اینکه این لینها متفاوت هستند؟ آیا باید روی تمام اونها بزنم و دانلود کنم؟

  4. سلام جناب ملک محمودی وقت بخیر..ضمن تشکر بابت سایت بسیار خوبتون و همچنین خسته نباشید به شما و تیمتون..
    من این وی اس تی رو دانلود کردم و توی کانتکت اضافه کردم..ولی فقط همون 7-8 تا ساز ایرانی مثل سنتور و تار و کمانچه داخلش هست…این 1700 سمپلی که نوشتین رو چطور باید لود کنم؟ من توی اد لایبراری اون فایل پسوند nicnt رو اد کردم چیز دیگه ای باید اد بشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین..
    درود برشما و تیم حرفه ایتون…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تست استعدادیابی موسیقی

فقط یک کلیک تا شروع چالش مهندسی صدا فاصله داری، هم یاد میگیری و هم یه جایزه جذاب در انتظارته!

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

فقط 5 ثانیه تا شروع چالش فاصله داری!

بدون ساز، آهنگ بساز

رویایی ناممکن که به حقیقت پیوست!

ساعت
دقیقه
ثانیه

فقط برای تو! 🎁

حالا که هنوز اینجایی، این تخفیف 30% هدیه من به تو! همین حالا فعالش کن!

ساعت
دقیقه
ثانیه

قیمت اصلی: 79,000 تومان

قیمت با تخفیف: 39,000 تومان

این تخفیف هرگز تکرار نخواهد شد