راهنمای خرید میکسر صدا + نکات کلیدی قبل از خرید
اگر به تازگی استودیو تاسیس کرده اید یا قصد دارید یک استودیو خانگی داشته باشید باید در ابتدا کار با لوازمی که برای تجهیز آن نیاز دارید بیشتر آشنا شوید. برای تجهیز یک استودیو در اولین گام باید به فکر خرید پنل آکوستیک باشید چون همانطور که میدانید نباید از بیرون استودیو صدایی وارد محیط شود به همین دلیل باید فضا را از نظر صوتی عایق کنید. البته باید این را هم در نظر بگیرید که برای رعایت حال دیگران هم بهتر است شما این کار را انجام دهید چون صداهای تولید شده در استودیو مطمئنا همسایگان شما را آزار خواهد داد. گزینه بعد خرید میکسر صدا می باشد که نقش بسیار مهم و چشمگیری در خروجی با کیفیت دارد البته در ادامه میکسر صدا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
گزینه بعدی را می توان کامپیوتر قلمداد کرد چون به نوبعی مثل قلب برای یک استودیو میماند، اما در این میان نباید خرید میکروفون را فراموش کنید چون میکروفون یکی از اصلی ترین لوازم برای تجهیز یک استودیو میباشد. لازم به ذکر است بدانید که برای استودیو ها بیشتر از میکروفون های داینامیک استفاده میکنند چون همانطور که میدانید این نوع از میکروفون ها دارای پرده دیافراگم نازک می باشند و به همین دلیل ریز ترین سیگنال ها صوتی را هم به صدا تبدیل میکند.
آشنایی با میکسر صدا برای استودیو
اگر به استودیو ها رفته باشید متوجه خواهید شد که برای ساخت یک موزیک تعداد زیادی ساز نواخته میشود و حتی بر روی صدا های ساز خواننده هم به آواز خوانی می پردازد اما تا به حال به این توجه کرده اید که چگونه این صدا ها با یکدیگر میکس می شوند ؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این دستگاه میکسر صدا است که تمامی صدا ها را با یکدیگر میکس میکند. نکته جالب این است که حتی اگر دو خواننده هم با هم همخوانی کنند و صدای موزیک در میان نباید آن دو صدا را به گونه ای مکس میکند برای شنونده جذاب باشد. برای آشنایی بیشتر با میکسر های صدا بهتر است انواع آن را بیشتر بشناسیم.
میکسر های صدا به سه دسته تقسیم میشوند که آن ها را می توان با نام ( میکسر آنالوگ، میکسر دیجیتال و پاور میکسر ) شناخت، اگر قصد خرید میکسر صدا را دارید بهتر است با انواع آن بیشتر آشنا شوید در ادامه محتوا با ما همراه باشید.
میکسر آنالوگ چیست
در ابتدا باید بدانید که صدای ورودی یک سیگنال میباشد در واقع میکروفون ها صدای شما را دریافت نمی کنند بلکه سیگنال را دریافت میکنند و به میکسر منتقل میکنند حال وظیفه این نوع از میکسر تنظیم میزان صدایی است که از این سیگنال ها دریافت کرده است، اما نكته دوم هم در جایگاه خودش جالب است چون دکمه ها و فیدرها در این نوع از میکسر در قسمت بالای دستگاه قرار دارند و دارای کیفیت بسیار چشمگیری هم میباشند. اما در نهایت سومین گزینه در میکسر های آنالوگ قیمت آن ها می باشد چون نسبت به میکسر دیجیتال و پاور میکسر دارای قیمت پایین تری میباشد.
آشنایی با میکسر دیجیتال برای استودیو
همانطور که در قسمت بالا مشاهده کردید تنظیم صدای سیگنال ورودی یکی از وظایف میکسر میباشد که میکسر های دیجیتال آن را با استفاده از تکنولوژی به نام پردازش سیگنال دیجیتال انجام میدهند، نکته مهم در این نوع از میکسر را میتوان ذخیره شدن فیدر ها معرفی کرد و قسمت کاربردی این بخش استفاده فیدر های ذخیره شده در هر زمان میباشد. اما این مسئله را فراموش نکنید که این میکسر دارای قابلیت و کارایی بیشتری نسبت به همتای آنالوگ خود دارد چون یکی دیگر از قابلیت های این میکسر تعداد کانال های آن است که میتواند نسبت به همتای آنالوگ خود کانال های بیشتری را دریافت کند، لازم به ذکر است که یکی از مزایای بسیار مهم میکسر های دیجیتال بی سیم بودن ان است چون این امکان را به شما میدهد تا با ریموت از راه دور آن را کنترل کنید.
پاور میکسر برای استودیو
این نوع از میکسر ها دارای دو آمپلی فایر میباشند و میتوان به این نوع از میکسر دو بلندگوی اصلی متصل نمود. این میکسر را میتوانید در فضاهای کوچک به گیتار خود متصل کرده و از آن استفاده کنید.
راهنمای خرید میکسر صدا
برای خرید میکسر صدا حتما به برند آن توجه کنید و زمانی که برای تهیه آن به مراکز خرید تجهیزات موسیقی میرود توجه داشته باشید جنس تقلبی را به جای اصل به شما ندهند.
درباره سعید رهبر
همیشه عاشق کسب تجربه های متفاوت بودم و با تولید محتوا در بیتستان تونستم موسیقی رو بیشتر از قبل حس کنم.
نوشته های بیشتر از سعید رهبر
دیدگاهتان را بنویسید