پلاگین ماکسیموس در اف ال استودیو [ Maximus in FL Studio]
پلاگین ماکسیموس در اف ال استودیو یکی از قدرتمندترین پلاگین های مسترینگ می باشد. پلاگین Maximus از نسخه 9 اف ال استودیو به بعد در اختیار کاربران قرار گرفته است. تا قبل از این کاربران برای خروجی گرفتن در اف ال استودیو مجبور به استفاده از نرم افزارهایی مثل Adobe Audiotion بودند. این امر باعث کاهش سرعت عمل در نهایی کردن پروژه می شد ولی با انتشار این نسخه ، این مسئله به صورت کامل حل شد.
پلاگین ماکسیموس در اف ال استودیو [Maximus]
پلاگین ماکسیموس در اف ال استودیو، دارای امکان ویرایش مجزا (Solo) فرکانس های (Low , Mid , High می باشد. همچنین امکان مونو و استریو کردن تراک مورد نظر را روی فرکانس های مذکور فراهم می سازد. این پلاگین یکی از مهمترین پلاگین های مسترینگ در اف ال استودیو می باشد.
تست هوش موسیقی
تست هوش موسیقی
شماره تو وارد کن و توی تست هوش شرکت کن!
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
پلاگین های مسترینگ در اف ال استودیو
برای آشنایی بیشتر شما به معرفی برخی از پلاگین های مسترینگ در اف ال استودیو خواهیم پرداخت.
- Izotop Ozone
- Ultra Maximaizer
- Limiter
- Ssl Compressor
- Brainworx Bx Digital
- SPL PassEq
- Sonnox
بخش های پلاگین ماکسیموس
پلاگین ماکسیموس از چهار بخش اصلی تشکیل شده که با جزییات بیشتری به آن خواهیم پرداخت. اگر نمیدانید که میکس و مسترینگ چیست روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
- Compression Envlopes
- Analysis Display
- Band Process Controls
- Band Frequency Control
Compression Envlopes
این بخش از آموزش مسترینگ در اف ال استودیو برای افزایش و کاهش سطح فشرده سازی تراک براساس واحد دیسیبل ، استفاده می شود.در حالت پیشفرض پلاگین Maximus خط منحنی سبز رنگ می باشد که حالت مستر را نشان می دهد.در ادامه حالت های مختلف تنظیمات این قسمت از پلاگین ماکسیموس معرفی خواهد شد.
حالت فشرده نشده
در این حالت میزان ورودی و خروجی کاملا برابر می باشد.در صورتی که پارامترهای دیگری را تغییر دهید ، میزان صدا کمی با افزایش رو به رو خواهد شد.در ضمن به هیچ وجه فشرده سازی انجام نشده است.(مطابق تصویر)
حالت فشرده سنگین
در این حالت بعد از تشخیص سطح فشردگی ، از اندازه خروجی می کاهیم و سطح فشردگی ، به صورت نرم انجام می پذیرد.
فشردگی سخت
در این حالت تراک یا صدا از سطح فشردگی به اندازه مورد نظر شما کاهش می یابد.
برای نمونه حالت های دیگر پلاگین ماکسیموس هم مطابق تصاویر زیر قابل مشاهده می باشد. پیشنهاد می شود برای درک بیشتر ، همه این حالت ها را روی یک پروژه جدید تست کنید.
نکته قابل توجه
در واقع حالت های فوق به صورت نمونه بوده و تمرین مداوم باعث نتیجه گیری بهتر شما در مسترینگ می شود.نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که از پلاگین Maximus می توان به جز خروجی مستر پروژه ، برای خروجی ساز های دیگر هم استفاده کرد.
مثال
در این بخش از این پلاگین برای سایدچین در اف ال استودیو یک ساز در خروجی میکسر استفاده کرده ایم .
در پلاگین ماکسیموس خط منحنی سبز نشان دهنده و معرف مسترینگ می باشد.حال برای تنظیمات پیشرفته تر از قسمت Band Process Controls استفاده می کنیم.با توجه به تصویر زیر می توانید به صورت کاملا مجزا فرکانس های ( Low , Mid , High ) را ویرایش کنید.
این قسمت یکی از مهمترین بخش های پلاگین Maximus می باشد که باید توجه ویژه ای به آن کرد.
با استفاده از پارامترهای بالا می توانید میزان و اندازه خروجی و ورودی صدای خودتان را مشخص کنید.برای تنظیم منحنی فشرده سازی راهی دیگری وجود دارد که صدا توسط پلاگین ماکسیموس به صورت اتوماتیک آنالیز می شود.برای معرفی صدای مورد نظر به این پلاگین همانند تصویر با انتخاب گزینه Analyze Audio File اقدام نمایید.
از قسمت بالا برای ساخت صدای بیس ، کیک و دیگر صداهای پرکاشن استفاده می شود.در این بخش Normalize و Scale Levels از گزینه های پرکاربرد برای هماهنگ سازی لول نهایی صدای مورد نظر در آموزش مسترینگ در اف ال می باشند.
( مطابق تصویر)
کاربرد گزینه Solo برای شنیدن فرکانس انتخاب شده و صامت کردن دیگر فرکانس های موجود می باشد.(مطابق تصویر)
همانطورکه در تصویر زیر مشاهده می کنید.بعد از ساخت منحنی خود با کلیک روی قسمت نشانه گذاری شده شماره 1 آن را ذخیره کنید.بعد از ویرایش منحنی با کلیک روی قسمت نشانه گذاری شده شماره 2 آن را به همان صورت در Clip Board ذخیره شده و بر می گردد.
حرف آخر
تقریبا مابقی تنظیمات را در پلاگین های دیگر مشاهده کرده اید.
درباره آرمان ملک
همیشه رویای راه اندازی یک وبسایت آموزش موسیقی با کلی خلاقیت و ایده را داشتم. آن رویا امروز "بیتستان" نام دارد.
نوشته های بیشتر از آرمان ملک1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
Bah bah